my life not yours... stop act like you know me...

my life not yours... stop act like you know me...
wait until you walk in my shoes... only then you will know how it feels to be me...

Translate

Saturday, 25 October 2014

kelahiran semula... incarnation.....

Assalamualaikum..

Masa mula-mula mia nak revert semua isi n entries dalam blog ni... Macam2 bermain dalam fikiran... Macam mane nak revert... Nak padam yang mana... Nak kekalkan yg mana... Pening dan penat... Tambah pulak bila terkenangkan banyak perasaan yg mia kena jaga... Setiap entry yg lepas2 mia bukak... Baca... And digest balik... Padam mane yg patut... The save as draft... Tak rasa macam nak repost... Sebab setiap satu entry yg mia tulis dlu... Semua tu luahan hati mia... Benda yg mia tak luahkan kat org... Marah mia... Kesal mia... Amuk mia... Gembira mia... Semua mia catat dalam blog ni...

Dari kisah cinta loving doving sampai putus cinta frust menongging... Semua ade... Sakit yg tersurat tersirat semua tertulis di blog... Penat sgt... Sebab kena bukak satu2... Blog da lame la ketekan... Berhabuk berkulat semua ada... Last2... Nak dijadikan cerita.. Mia tarik balik sume entry... Mia gantikan dengan satu entry... REDHA... Entry last week... :)  now REDHA secara tak langsung dah jadi entry yg pertama dalam blog... Finished on entries..

Pergi pulak kat area layout blog... Tergolek-golek bola mate ni cari segala punat n buttons utk padam semua gambar freehair... X kire la gambar mia ke gambar kawan mia... Asalkan freehair... Abis belaka kena padam... Now blog ni dah kosong... Sekosong kosongnya... Satu entry datang dari minggu lepas cakap pasal redha... While satu lagi entry yg mia baru nak update ni ha... Sekarang baru mia puas hati... Blog ni masih kekalkan warna yg sama... Pink purple... Baru la nampak gadis... Chewah....!! Hahaha...

Ade jugak reader yg contact mia... Katenye kenapa padam semua entries... Gembira ngan feedback tu... Sebab atleast ade someone noticed on my blog... Mia padam sebab mia nak mula baru... I want to start fresh... So blog yg melambangkan mia pon kne la start fresh gak.. Ye dok...? Baru betol kelahiran baru... Incarnation bak kate orang...

Btw... Mia xde facebook... Mia xde instagram... Tapi buat sesiapa yg ade twitter... Rajin-rajin la say hi kat twitter mia... @AmiTersepitMeja...

Anti-social...? Yes that's me... X marah pon kalau ade reader yg nak gelar mia antisocial... Sebab tu akal fikiran masing2... Mia tak boleh halang... Btw... Bukan masalah korang kalau mia antisocial... So tak yah serabut sal mia... Im happy with my life... And i hope so do you... Kindly enjoy this blog... Sebab selain daripada luahan perasaan tak menentu... Mia mungkin akan selitkan prosa serba sedikit sebagai entry... Kalau mia ni lagi rajin dari biasa... Sape tahu mia letakkan cerpen nukilan mia kat sini...

Sampai sini saja catatan blog saya...
Maaf segala silap...
Salam awal Muharram...
Sehingga kita bersua lagi...
Buka mata...
Buka hati...
Cuba fahami...

AnakManusia
AmiA

3 comments:

  1. Its ok Wan Nuramira Meor. No matter what you do. who you were, who you are, and who you will become. I'm still here for u

    ReplyDelete